PENNY & FRIENDS

NESTE PAKKE: HØST

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Høsten er her, og vi tipser blant annet om hvordan en får det høstkoselig i stallen, vi ser nøyere på hva som er i striglekassen og vi viser hvordan en lager den fineste høstpynten!
• Vanter: Koselige, hestlige vanter med touch-funksjon.
• Bokmerke: Gyllent bokmerke til Penny-bøkene dine.

Du får en av bøkene:

Føllet til Juno – Lesenivå 1
Av Amanda Wills
Ni år gamle Leah skal være hos sin gudmor Freya hele sommerferien, for moren og faren må jobbe. Alt Leah vet er at Freya har to barn, og at familien bor på en gård på landet. Det hun lurer på, er om de har en hest … og det har de, heldigvis! Den heter Juno. Men det er noe rart med magen til Juno. Den bare vokser og vokser …

Rideleir på Sonnenhof – Lesenivå 2
Av Andrea Wandel
Julie får sitt livs overraskelse da hun leser annonsen i ukebladet:
«Rideleir for jenter og gutter, 8–16 år, på romantisk bondegård i idylliske Oberbayern […] på velskolerte hester og ponnier […] Kontakt Marthe Sonne …»
Hva? Har moren hennes tenkt å arrangere rideleir på Sonnenhof? På hvilke hester, da? Ikke de rampete haflingerne, vel?! Hjelp! Hvordan skal dette gå? tenker Julie. Det kan selvfølgelig gå bra, men det kan også gå veldig, veldig galt …

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 26. oktober 2021.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Min side for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).