PENNY & FRIENDS

HØST

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Høsten er her, og i Penny & Friends-magasinet gjør vi alt for at høsten skal bli så koselig som mulig. Dessuten sjekker vi den mektige shirehesten.
• Dørposter: 180 x 58 cm stor poster til døren din!
• Gympose: Hestlig gympose til stallen eller treningen.
Overraskelse: Superhemmelig ekstrating til deg!

Du får en av bøkene:

Ponnityvlån – Lesenivå 1
Av Malin Stehn
Så urettferdig! Stinas søster Alice får ri ut i skogen med vennene sine, men det får ikke Stina! Og på toppen av det hele blir ridetimen avlyst!
Men da får Stina en idé. Kanskje hun og bestisen skulle «låne» hver sin ponni til en liten ridetur? Det kan vel ikke være så farlig …?

Hestejente – Lesenivå 2
Av Carrie Seim
Wills går i sjuende klasse og er oppover mulen forelsket i hester, og hun er overlykkelig for at hun har fått sjansen til å ri på det prestisjefylte Oakwood rideakademi. Men Amara, dronninga av #Hestejenter, har slett ikke tenkt å la hestegale Wills trave inn i rideklubben deres så lett. Men med hesten Clyde ved sin side, får Wills det sikkert gøy allikevel!
Galopper inn i hestejentenes verden og bli med Wills der hun navigerer seg fram i hesteverdenen!

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Verdenen bak lerretet
Av Alexander Vance
Det finnes en verden bak lerretet. En verden der kunsten lever, puster, skaper og ødelegger.
Claudia Miravista elsker kunst, men hun ser bare det som er på overflaten. I hvert fall inntil Pim dukker opp. Pim har vært innestengt i verdenen bak lerretet i flere hundre år, på grunn av forbannelsen til en ond heks. Claudia er hans eneste håp om å bli fri.
Ved hjelp av en gammel kunstner kommer Claudia inn i kunstens fantastiske – og skremmende – verden. Claudia må ødelegge heksens makt og befri Pim. Men ingenting er helt som det ser ut til å være. Ikke engang vennskap.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 28. september 2022.

Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).