GIRL:IT

NESTE PAKKE: HI TECH

• GIRL:IT-magasinet: Hi tech! Det meste rundt oss er hi-tech. Vi tenker kanskje ikke på det, for vi er jo så vant til våre mobiler, datamaskiner, gaming, strømmetjenester … Og det finnes mange morsomme jobber som en kanskje ikke tenker på. I magasinet forklarer vi AI/KI og gir deg morsomme fakta om Internett. La det bare ikke bli for mye, iblant må hjernen få pause fra teknikken og gjøre heeelt andre ting– litt mandala, for eksempel!
Lader: Fargerik lader som passer til de fleste mobiler.
• Mobilstickers: Morsomme stickers til på mobilen din.
• Overraskelse: En overraskelse er en overraskelse!

Du får en av bøkene:
Mysteriet med det hemmelige klubbhuset – Lesenivå Start
Av Erika McGann
Cass og bestevennene hennes, Lex og Nicholas, er Bubble Street-gjengen! De etterforsker forbrytelser, løser mysterier og er med på spennende eventyr. De har til og med et eget, hemmelig klubbhus! Gjengen finner seg raskt til rette i klubbhuset og begynner å planlegge sitt neste eventyr, men plutselig oppdager de at noen bruker klubbhuset når de ikke er der! Ting flytter på seg, kaker forsvinner og døra står åpen når de kommer dit. Hvem er det som bruker klubbhuset deres?
Bli med Cass og Bubble Street-gjengen når de undersøker mysteriet med det hemmelige klubbhuset!

En evig sommerdag – Lesenivå 1
Av Dorian Cirrone
Tenk om du fikk sjansen til å leve i en evig sommer! Ville du gjort det da? På sin siste sommerferiedag finner Haleigh en eske med mystiske malesaker i ryggsekken sin. Hun maler et bilde med dem, og dagen etter våkner hun opp … til samme dag som i går? Malesakene hun har funnet er magiske! Nå har hun muligheten til å forbli i sommeren for alltid. Men Haleigh oppdager snart at det har sin pris å bli på samme sted for alltid.

Hemmeligheter og symaskiner – Lesenivå 2
Av Katy Cannon
Grace hadde en plan for dette skoleåret − få hovedrollen i skoleoppsetningen og stå i rampelyset. Å lære å sy inngikk ikke i den planen. Men etter å ha fått vite en stor familiehemmelighet trenger familien hennes virkelig å bli lappet sammen, og det er opp til Grace å gjøre det.
Og hvorfor føles det så veldig viktig å bevise overfor den nye gutten, Connor, at hun virkelig har forandret seg?


Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 1. oktober 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).