GIRL:IT

HERLIG HØST

• GIRL:IT-magasinet: Herlig høst! Vi vil jo bare nyte denne herlige tiden mellom sommer og jul leeenge. Test deg selv og finn ut hvem du er, og se masse koselige høstklær. Vi tipser om nye morsomme spill og apper
– du vet vel forresten at GIRL:IT har sin egen app nå? Og så finner vi så klart høstpeppen!
• Dørposter: Stor poster, som dekker hele døra, med Shawn Mendes.
• Nøkkelring: Fluffy nøkkelring i herlige høstfarger.
• Skopynt: Smarte små reflekterende dingser du kan sette på skoene dine så du blir litt mer synlig i høstmørket. Klikk ut og sett på – ferdig!

Du får en av bøkene:
Lottie Liptons eventyr – Kairokattens forbannelse – Lesenivå Start
Av Dan Metcalf
Velkommen til British Museum – der det skjer merkelige ting. Heldigvis er Lottie Lipton der for å løse mysteriene! Først forsvinner den verdifulle Kairokatten fra utstillingsmonteren sin, og så er det noen som bryter seg inn på museet …
Kan Lottie og vennene hennes knekke kodene og løse gåtene før det er for sent?
Pst, denne boken inneholder to forskjellige historier!

Kanskje som en rev – Lesenivå 1
Av Kathi Appelfelt & Alison McGhee
Jules elsker storesøsteren sin, Sylvie. Sylvie, som er like vakker som moren deres, som er ekspert på å lage snøfamilier, og som løper raskere enn alle andre.
I det ene øyeblikket er Sylvie der, i det neste er hun borte.
En revetispe blir født. Hun er rev, men også noe mer. Hun føler at det finnes noen hun hører sammen med, noen hun er knyttet til. Jules.
Kanskje hender det at en får tilbake mennesker som er borte …

Verdenen bak lerretet – Lesenivå 2
Av Alexander Vance
Det finnes en verden bak lerretet. En verden der kunsten lever, puster, skaper og ødelegger.
Claudia Miravista elsker kunst, men hun ser bare det som er på overflaten. I hvert fall inntil Pim dukker opp. Pim har vært innestengt i verdenen bak lerretet i flere hundre år, på grunn av forbannelsen til en ond heks. Claudia er hans eneste håp om å bli fri.
Ved hjelp av en gammel kunstner kommer Claudia inn i kunstens fantastiske – og skremmende – verden. Claudia må ødelegge heksens makt og befri Pim. Men ingenting er helt som det ser ut til å være. Ikke engang vennskap.

Obs: I GIRL:IT-magasinet er lesenivå 1 og 2 blitt feil. Det korrekte er at «Kanskje som en rev» er lesenivå 1, og «Verdenen bak lerretet» er lesenivå 2, som det står her. Vi beklager feilen.