GIRL:IT

HERLIG HØST!

• GIRL:IT-magasinet: Herlig høst! Er det ikke koselig å være inne når høsten kommer?! Finn din perfekte høstkos, lag noe skikkelig godt og se hvordan kjendisene kler seg ut til halloween! Du får også pepp og tips om hvordan du håndterer redsler, og du kan lese om ekte spøkelsesjegere.
Uttrekkbart pennal: Romslig pennal som kan bli større – og mindre igjen.
• 2 blyanter: Blyanter med halloweenmotiv passer fint i pennalet.
• Overraskelse: Noe ekstra til deg!

Du får en av bøkene:
En drage i sekken – Lesenivå Start
Av Av Moa Mansén
– Jeg ønsker …., sier Siri lavt for seg selv. Men er det noen vits i å ønske seg noe hun aldri kan få?
Plutselig hører hun noe – et plopp, rett bak henne. Og deretter et dunk. Hun snur seg, blunker, og så er den der. En drage!
   Siri elsker dyr mer enn noe annet. Tenk å få ha sitt eget kjæledyr! Men mamma sier nei til å ha noe dyr hjemme, for broren til Siri er kjempeallergisk. En dag da Siri leser en gammel eventyrbok, ønsker hun seg noe, og det er da dragen dukker opp. Har hun virkelig ønsket fram en drage …?

En uønsket søster – Lesenivå 1
Av Olugbemisola Rhuda-Perkovich & Audrey Vernick
Det eneste Naomi og Naomi har til felles er fornavnene sine. Ja, og at foreldrene deres har begynte å date. Sukk! Moren til Naomi Marie og faren til Naomi Edith vil så gjerne at døtrene deres skal bli bestevenninner. Derfor tvinger de Naomi og Naomi til å bli med på et datakurs, der jentene må finne en måte å samarbeide på. Men kommer de til å klare å bli en skikkelig familie?

Hvem er verdig? – Lesenivå 2
Av Donna Cooner
Alle på Lindens skole er besatt av Verdig. Det er en ny app som legger ut bilder av par og spør: Er hun verdig? Forhold går i stykker mens stemmene og de ekle kommentarene renner inn. I begynnelsen er Linden opptatt med andre ting – som den søte gutten Alex Rivera, og skrivingen sin. Men snart blir hun også interessert i Verdig. Hvem er det som publiserer bildene? Hvem er det som stemmer? Og hva kommer til å skje når lyskasterne plutselig rettes mot … Linden?


Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 25. oktober 2023.