GIRL:IT

HAPPY EASTER

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: Med påsken kommer våren! Og gult er en skikkelig vårfarge som lyser opp?! Test deg selv – hvilket påskeegg er du? La kreativiteten blomstre og lag festlig påskepynt. Vi har også samlet rare og morsomme dyrearter fra hele verden. Og som alltid får du mange fine postere å henge på veggen!
Klemmepenn: Søt klemmepenn en kan ha på skolen eller hjemme!
Viskelær: Kjempesøte små kaniner og gulrøtter som viskelær.

Du får en av bøkene:

Evies magiske armband – Hundevalpen – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Hva ville du gjort hvis du hadde et magisk armbånd som gjorde leker levende? Evie har fått et nytt armbånd av bestemoren sin, og denne gangen blir et kosedyr til en lys levende hund! Hvordan skal Evie og vennene hennes løse dette eventyret? Bli med på en magisk reise i den andre boken om Evie og hennes magiske armbånd!

Runenes gåte – Lesenivå 1
Av Janina Ramirez
Alva løper gjennom skogen i nattemørket sammen med sin tamme ulv, Fenrir. Å være ute alene når det er fremmede på stedet, folk har forsvunnet og det går rykter om en hemmelig skatt, er kanskje ikke så lurt. Men hvis hun virkelig vil bli en etterforsker, som onkel Magnus, må hun tørre å ta noen risker. Det Alva oppdager skaper flere spørsmål enn svar, og plutselig har hun lagt ut på en farlig reise. Kommer den til å lede til sannheten eller til skatter? Bli med på et vikingeventyr og lær deg å lese runer!

Verdenen bak lerretet – Lesenivå 2
Av Alexander Vance
Det finnes en verden bak lerretet. En verden der kunsten lever, puster, skaper og ødelegger. Claudia Miravista elsker kunst, men hun ser bare det som er på overflaten. I hvert fall inntil Pim dukker opp. Pim har vært innestengt i verdenen bak lerretet i flere hundre år, på grunn av forbannelsen til en ond heks. Claudia er hans eneste håp om å bli fri. Hun må ødelegge heksens makt og befri Pim. Men ingenting er helt som det ser ut til å være. Ikke engang vennskap. Bli med på et magisk eventyr og lær samtidig masse om kunsthistorie.