PENNY & FRIENDS

GODT NYTT HESTEÅR!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Nytt år, nye søte hester! Vi ser på forskjellige avtegn, og vi tar en titt på livet som bonde. I tillegg blir det tips for å holde hesten varm samt masse annet gøy!
• Tre på rad: Dobbeltsidig, magnetisk tripp-trapp-tresko-spill. Mål: 10 x 10 cm.
Gummistrigle til hesten: Fin, hjerteformet børste!
Overraskelse: Nei, dette røper vi ikke ennå!

Du får en av bøkene:

Floras sjanse – Lesenivå 1
Av Malin Eriksson Sjögärd
Endelig begynner rideleiren som Flora har gledet seg sånn til! Alle skal få sin egen leirhest, og de vil få ri to ganger hver dag. Det kommer til å bli så gøy!
Da hestene blir delt ut, får Flora den dyktige konkurransehesten Grandessa. Flora kan nesten ikke tro det! Men Grandessa er en livlig hest som ikke er helt enkel å ri. Tenk om Flora ikke mestrer henne? Tvilen og redselen kommer snikende …
Tør Flora å gi Grandessa, og seg selv, en sjanse?

Astra – Lesenivå 2
Av Chris Platt
Moren til Lily drømte om å konkurrere i distanseritt med araberhesten Astra. Men en ulykke kostet henne livet. Nå ønsker Lily å oppfylle morens drøm. Det er bare ett problem – faren har sagt at Lily aldri får ri igjen. Spesielt ikke på Astra …

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Nancy Parkers detektivgåte
Av Julia Lee
Nancy har fått sin første jobb, som hushjelp hos fru Bryce. Det er ikke akkurat drømmejobben hennes, for hun ville heller vært detektiv og løst masse mysterier, akkurat som i alle detektivbøkene hun har lest. Men hun oppdager snart at det faktisk skjer mystiske ting rett foran nesa hennes … Nancy setter i gang og jobber – ikke bare med støvkosten, men også med en detektivgåte!