PENNY & FRIENDS

GOD JUL!

• Penny & Friends-magasinet: Nå er det jul igjen! Her får du både julete og hestlig lesning!
• Refleks: Fin og praktisk. Selvsagt CE-godkjent.
• Julestrømpe: Koselig hestejulestrømpe.
• Overraskelse: Superhemmelig ekstrating til deg!

Du får en av bøkene:

Rideleiren – Chloe og Cracker – Lesenivå 1
Av Kelly McKain
Jeg har en ponni i en hel uke!
Jeg ville så gjerne vinne sprangkonkurransen med Charm, den perfekte ponnien. Men isteden har jeg fått Cracker! Er min drøm om å ri feilfritt helt uoppnåelig nå?

Bli med Chloe på en ukes rideleir på Stall Solsiden! Kommer hun til å klare å ri Cracker, eller kommer det til å ende med et plask i vanngraven?!

Hotell Den grønne hest – Lesenivå 2
Av Isolde Pullum
14 år gamle Jenna har flyttet til Hotell Den grønne hest, som hennes foreldre har kjøpt. Med på kjøpet fikk de en gammel og trøtt ponni, men det Jenna egentlig drømmer om, er en konkurransehest.
Så en dag dukker Steve opp på hotellet. Han har to fullblodshester som Jenna får ri iblant. Da Steve kommer i trøbbel, nøler hun derfor ikke med å hjelpe ham. Men hun må krysse veien. I bekmørke. Med to hester. Og den grønne hesten har vist seg, og det varsler ulykke!

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 14. desember 2021.

Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Min side for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).