PENNY & FRIENDS

GOD JUL!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Nå er det jul igjen! Og verdens beste julegave er så klart Penny & Friends-magasinet!
• Jule-kosesokker: Kjempesøte og varme sokker, fine til koselige juledager!
• Pompong-stickers: 6 søte klistremerker med pomponger på.
• Overraskelse: Klart en skal ha en overraskelse når det er jul!

Du får en av bøkene:

Holly sitter opp – Lesenivå 1
Av Julie Hollings
Holly kan alt om hester. Det er i hvert fall det bestevenninnen hennes, Chloe, tror. Så hvem er det selvsagte valget da Chloe trenger hjelp med hesten sin, Amber? Holly, selvfølgelig! Det er bare ett problem … Holly har knapt sittet på en hest! Men det kan hun ikke innrømme overfor Chloe. Nå gjelder det å lære seg å ri – og det lynraskt!

Villhestenes dans – Lesenivå 2
Av Angela Dorsey
Livet i villmarka er ikke lett, spesielt ikke om vinteren. Sult, smerte, redsel … Evy kjenner alt det villhestene kjenner. Hun hører tankene deres. Det er hennes store hemmelighet – hennes gave. Eller er det kanskje heller en forbannelse? For hvordan skal hun våge å hjelpe villhestene? Når det gikk så galt forrige gang … Men kommer de til å overleve den harde vinteren uten hennes hjelp?

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Aldri noensinne
Av Tom Ellen & Lucy Ivison
Skoleturen til de franske Alpene blir ikke helt som planlagt. Matilda, som kalles Dansemus, har kranglet med venninnene sine, og Jack har ikke peiling på hvordan han skal prate med jenter. Men da en fransk popstjerne – som ligner veldig på Jack – kommer til skistedet, begynner skibakkene å bli litt mer interessante …

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 5. desember 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).