GIRL:IT

GLOW UP!

• GIRL:IT-magasinet: Glow up! Finn din indre glød, og lær å stå opp for deg selv! Hvilken stjerne deler du glød med? Test deg selv med vår morsomme test, så får du svaret. Lyst til å forandre rommet ditt? I neste nummer får du tips om morsomme måter å gjøre det på, og du får også tips om kunstneriske kontoer å følge på Instagram samt spennende fakta om vulkaner! Let’s glow!
Crazy Aarons fidget-leire: Det glitrer av Mini Thinking Putty Starfish! Kul leire som kan brukes igjen og igjen, for den tørker ikke ut. Mål: 5,5 cm.
• Reflekterende nøkkelring: Finn nøklene raskt i veska med denne reflekterende nøkkelringen!
• Overraskelse: Noe lite ekstra til deg!

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Det store hageslaget – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tenk om du hadde et magisk armbånd som gjorde at du kunne trylle fram hva som helst!
Da Evie finner noen rampete feer i nabohagen, skjønner hun at det er på tide å begi seg ut på et nytt, magisk eventyr!

Runenes gåte – et vikingmysterium – Lesenivå 1
Av Janina Ramirez
Alva løper gjennom skogen i nattemørket sammen med sin tamme ulv, Fenrir. Å være ute alene når det er fremmede på stedet, folk har forsvunnet og det går rykter om en hemmelig skatt, er kanskje ikke så lurt. Men hvis hun virkelig vil bli en etterforsker, som onkel Magnus, må hun tørre å ta noen risker. Hun må være først på åstedet, før alle sporene forsvinner!
Det Alva oppdager skaper flere spørsmål enn svar, og plutselig har hun lagt ut på en farlig reise. Kommer den til å lede til sannheten eller til skatter?

Midnattssvanen – Lesenivå 2
Av Catherine Fisher
En usynlig jente, et fugleparlament og en penn som skriver av seg selv – veien til Midnattssvanens hage blir kanskje Serens, Tomos’ og den opptrekkbare kråkas farligste eventyr så langt.
Klarer de å hjelpe kråka til å få tilbake sin menneskelige form? Og kommer de til å rekke tilbake til Plas-y-Fran før det er for sent?


Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 7. september 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).