GIRL:IT

GAME:ON

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: GAME:ON! Hvilken app er din favorittapp? Og artig info; visste du dette om dataspill gjennom tidene! Hva sjekker egentlig kjendisene på mobilene sine? Det får du vite i neste nummer. Men hvor gøy det enn er å spille og scrolle rundt, så er det viktig å ha en skjermfri dag i ny og ne. Vanskelig å finne på noe å gjøre da? Vi gir tips til morsomme ting en kan gjøre uten mobilen.
• Kosedyr: Neshorn! Samle alle! I denne pakken får du det utrydningstruede sumatraneshornet.
• Mobilpenn: Bruk den til mobilen eller nettbrettet, så holder du skjermen fri fra fingeravtrykk.

Du får en av bøkene:
Prinsesse Vetalt og de forsvunne prinsene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Dette eventyret har alt: Prinsesser, illeluktende troll, en smart kjempe, en listig heks, hundrevis av frosker og padder og – selvfølgelig – prinsesse Vetalt! Hun er ikke som andre prinsesser, hun kjører motorsykkel og lever lykkelig som ugift. Nå arrangerer hun forlovelsesfest på slottet for tre venninner. Men hvor blir det av prinsene?

Level Up! – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Bestevennene Flo og Max har klart å trenge seg inn i et dataspill der alle er ute etter dem. Hvis de skal klare å komme tilbake til den virkelige verden, må de stå på for å nå nye nivåer.

Flo har spilt Star Smasher tusen ganger. Men spillet er ikke like lett når du er med i det og står ansikt til ansikt med den onde keiseren og hæren hans …

Kan Flo og Max redde keiserdømmet og seg selv? Eller vil det ende med GAME OVER?

Tørst – Lesenivå 2
Av Lizzie Wilcock
Karanda trenger ingen … mener hun selv. På vei til sitt sekstende fosterhjem krasjer bilen hun sitter i. Plutselig er hun alene i villmarka. Det eneste hun har med seg er en ryggsekk, en flaske vann og et gammelt bilde av en mor som hun ikke har sett på mange år. Nå har hun sjansen til å flykte fra sitt gamle liv! Det er bare ett problem … en liten gutt som heter Solomon.