PENNY & FRIENDS

Frieser-pakken

I Penny & Friends-pakken tar vi en titt på flere forskjellige stallvenner – som hvilke venner en kan få på rideleiren eller hvordan en blir en perfekt venn i stallen.

Pakken inneholder en bok i det nivået dere har valgt

Lesenivå 1:

Sølvsulkyen, av Sofia Wallin. Illustrasjoner av Carina Ståhlberg.
Nå er det ikke lenge til det store ponnitravløpet. Å, som Siri gleder seg! Endelig skal vandrepokalen Sølvsulkyen bli hennes.
Det er bare det at Miriam også vil ha pokalen. Og hun har nettopp fått en ny superponni.
Det viser seg imidlertid at dette er Siris minste problem. Pokalen blir stjålet og Siri må finne den, ellers blir løpet avlyst! Men hun trenger hjelp fra Miriam …

Lesenivå 2:

Over nye hinder, av Emma Norden.
Ett år på internatskole med hester. Det kan bli en drøm – eller et mareritt. Mila er ikke helt sikker.

På skolen får hun raskt nye venner, men hun får også en uvenn. Som hun må dele rom med! Men det skal vise seg at romkameraten ikke blir den eneste utfordringen for Mila …

Året på internatskole ser ut til å bli et skikkelig eventyr!

Lesenivå Friends:

Alexia og regnbuefamilien, av Linda Skugge.
Alexia har alt en kan ønske seg. Verdens beste mamma, bestevenninnen Ella og teaterleiren de skal på. Men hun har ingen far. Hun tenker ofte på ham. Vet han i det hele tatt at hun eksisterer? Hun kan bare ikke si noe til moren, for da ville hun kanskje synes at Alexia var utakknemlig.
Men teaterleiren blir ikke så fantastisk som Alexia og Ella hadde håpet på, så hva skal de da gjøre? Svaret er enkelt: Geriljateater!
En frittstående oppfølger til Linda Skugges Ella og YouTube-panikken, med en ny hoved­person og nye sprø påfunn.

Hva betyr de forskjellige lesenivåene? Les mer her.

Magasin

Innholdsrikt magasin med stort og smått som stimulerer variert lesing. I Penny & Friends-pakken handler det om den fantastisk fine frieseren – av mange regnet som verdens vakreste. I magasinet er det også en reportasje fra Penny & Friends-rideleiren på Peer Gynt og morsomme hesteaktiviteter. Det er også en konkurranse der en kan vinne et gratis opphold på årets rideleir på Peer Gynt.

Til lesepausen

Strigle-/gympose
Fin og praktisk pose, 28 x 37 cm.

Hestesko-hjernetrim
Prøv å få ringen løs fra hesteskoen! Vanskelig, men gøy!

Gigaplakat
Flott plakat av den fantastiske frieseren.