PENNY & FRIENDS

FØLL

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Vi lover at det blir mange søte føll i det neste magasinet – og selvfølgelig mye annet gøy også!
• Putevar: Kjempefint putevar å drømme hestlige drømmer på. Mål: 50×60 cm!
Overraskelse: Superhemmelig ekstrating til deg!

Du får en av bøkene:

Fram i tølt – Lesenivå 1
Av Cecilia Wedmark
Det er ikke lett å bli tvunget til å flytte til et annet land. Hvordan skal det for eksempel gå med Pegasus – den vakre villponnien hun måtte reise fra? Hver eneste dag er en kamp mot savn og bekymringer – helt til islandshesten Tryggur dukker opp …

Sommeren med Lavendel – Lesenivå 2
Av Sonja Kaiblinger
Malina har ingen store forhåpninger for sommeren. Hun skal tilbringe ferien på en øy! Uten sin elskede yndlingshest, og med sin ufordragelige søster! Men kanskje blir ikke sommeren så ille allikevel? Hun blir nemlig kjent med en hest som heter Lavendel, og en gutt som heter Nico …

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Tørst
Av Lizzie Wilcock
Av og til må du gå deg vill for å finne deg selv.
Karanda trenger ingen … mener hun selv. På vei til sitt sekstende fosterhjem krasjer bilen hun sitter i. Plutselig er hun alene i villmarka. Det eneste hun har med seg er en ryggsekk, en flaske vann og et gammelt bilde av en mor som hun ikke har sett på mange år. Nå har hun sjansen til å flykte fra sitt gamle liv! Det er bare ett problem … en liten gutt som heter Solomon.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 12. april 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).
På grunn av økte innkjøps-, trykk- og fraktkostnader økes prisen med 39 kr f.o.m. denne pakken.