PENNY & FRIENDS

FØLL

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Vi forteller alt du trenger å vite, og du får masse morsomme fakta. Vi ser også litt ekstra på den danske rasen knabstruper.
• Skrufarger: Smarte fargestifter som kan skrus inn og ut. Forskjellige farger. Veldig fine til å tegne og fargelegge hester med!
• Tegnebok: Med steg for steg-instruksjoner og tips viser vi hvordan du kan lære å tegne hele hesten – fra øyne og ører til hele hesten i full galopp. 50 sider!

Du får en av bøkene:

Rideleiren – Poppy og Prins – Lesenivå 1
Av Kelly McKain
Jeg kan ikke fatte at jeg endelig er på rideleiren! Det er bare det at jeg ikke har ridd siden jeg falt av på sprangstevnet for to måneder siden. Jeg håper jeg kan få nervene under kontroll og komme meg opp i salen igjen!
Bli med Poppy på en ukes rideleir på Stall Solsiden – kommer hun til å klare å få bukt med redselen, eller blir hun nødt til å holde seg på bakken?!

Ingen annen hest – Lesenivå 2
Av Malin Eriksson
Mira har endelig fått en egen hest! Julla kommer fra onkel Magnes travstall, og Mira skal omskolere henne til ridehest. Det viser seg imidlertid at det ikke er så enkelt som Mira hadde trodd. Vennene hennes på rideskolen sier at travere ikke kan bli gode ridehester, og det blir ikke bedre da Sara flytter inn i stallen med konkurranseponniene sine.
Kommer Mira til å klare å gjøre til Julla til en god ridehest?