PENNY & FRIENDS

EVENTYR

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Sommer + sol + hester = eventyr!
• Nøkkelringkompass: Det er jo greit å vite hvilken retning en går i når en er ute på eventyr, ikke sant? Enkel å feste overalt.
• Gigaposter: Dobbeltsidig poster med fine hestemotiv! Mål: 57 x 82 cm.
Solbriller: Hestlige solbriller!

Du får en av bøkene:

Drømmehesten – Lesenivå 1
Av Amanda Wills
Et merkelig hus høyt oppe på et berg ved havet, og en enda merkeligere tante. Som tror på magi … Hvordan skal Ella holde ut en hel uke der? Magi er jo bare tull og vas!
Så får hun se maleriet av den vakre palominoen, og blir som forhekset. Om natten får hun rare drømmer. For det er vel bare drømmer? Eller …?

Uvenner i stallen – Lesenivå 2
Av Anna Sellberg
– Jeg skal få hest! Vi skal se på den i helgen.
Bildet var av en kraftig bygd hest som sto på et sølete jorde. Fargen var hvit med brune flekker i forskjellig størrelse, og den hadde et pent hode med store øyne og tynn, strittende pannelugg. Jeg kjente at jeg ble misunnelig, selv om jeg prøvde å la være.

Bestevenninnen til Jennie, Milla, skal få egen hest. Og selv om Jennie skal hjelpe til med Figaro og få ri når hun vil, så føles det litt rart. Hvem skal hun nå være sammen med på rideskolen? Og hvorfor er en av jentene i den nye stallen til Milla så slem mot dem?
Bli med Jennie, Milla og Figaro på deres eventyr sammen!

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 24. juli 2022.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Min side for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).