GIRL:IT

DO:IT

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Bli inspirert av modige jenter som har forandret verden – hva vil du selv forandre? Iblant er alt som trengs at noen oppmuntrer en for at en skal våge litt mer og utforske seg selv. Les også om morsomme og ville rekorder, kjendiser som tør å stikke seg ut både når det gjelder stil og å snakke om vanskelige saker. Og så forteller vi om en gjeng modige dyr gjennom historien.
• Mobilholder: Ha mobilen rundt armen når du trener!
• Glitrende blyant: Skriv ned dine tanker og mål med en glitrende blyant!
• Magnetark: Lag dine egne magneter! Mal dine favorittmotiver og klipp ut.

Du får en av bøkene:

En drage i sekken – Lesenivå Start
Av Moa Mansén
– Jeg ønsker …., sier Siri lavt for seg selv. Men er det noen vits i å ønske seg noe hun aldri kan få? Plutselig hører hun noe – et plopp, rett bak henne. Og deretter et dunk. Hun snur seg, blunker, og så er den der. En drage!
Siri elsker dyr mer enn noe annet. Tenk å få ha sitt eget kjæledyr! Men mamma sier nei til å ha noe dyr hjemme, for broren til Siri er kjempeallergisk. En dag da Siri leser en gammel eventyrbok, ønsker hun seg noe, og det er da dragen dukker opp. Har hun virkelig ønsket fram en drage …?

Emily Sparkes og konkurransekatastrofen – Lesenivå 1
Av Ruth Fitzgerald
Emily har ved en feiltagelse meldt moren sin på TV-konkurransen «Supermamma». Og da moren faktisk kommer med får Emily sjokk! Moren er overhodet ingen supermamma, hun kan jo verken bake eller sy! Emily blir rett og slett nødt til å fornye sin naturelskende, miljøbevisste mamma, som helst trasker rundt i gummistøvler. Hvordan skal dette gå?

Uretusjert – Lesenivå 2
Av Anna Mainwaring
Tulippa er kjent for sine sminkevideoer, og da hun blir utfordret til å være med i en overlevelseskonkurranse på TV takker hun ja for å komme vekk fra sin sprø mamma, som synes at hele livet deres kan vises på sosiale medier. Alle forventer at Tulippa skal mislykkes, men kan hun bevise for verden, og for Harvey, den pene, nye gutten på skolen, at hun er mer enn bare et søtt ansikt som kan mye om sminke?
Kommer Tulippa til å klare seg uten sminke og sosiale medier i hele ti dager? Bli med på en reality-opplevelse helt utenom det vanlige!

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 12. januar 2022.

Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Mine sider for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).