PENNY & FRIENDS

DIY

X = OBS! Innholdet i denne pakken er blitt litt annerledes enn det som var planlagt. Grunnen til dette er kraftige forsinkelser forårsaket av grunnstøtingen i Suezkanalen. Det innholdet som skulle ha vært i pakken, kommer til å dukke opp i senere pakker. Som kompensasjon sender vi med en ekstra overraskelse i denne pakken.

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Det blir masse DIY og hobbysaker i dette nummeret av Penny & Friends. Og gå ikke glipp av vårt eksklusive intervju med Den spanske rideskole!
• DIY-magneter: OBS! Dette produktet erstattes av en overraskelse.
• Mal med stickers: OBS! Dette produktet erstattes av en overraskelse.
• Whiteboard med penn: Perfekt i stallen eller rommet ditt. Pennen har en smart viskefunksjon, slik at du kan bruke whiteboarden så mange ganger du vil.
• Ekstra overraskelse!

Du får en av bøkene:

Sparky og spøkelset – Lesenivå 1
Av Jane Ayres
Ponnien Sparky er ny på rideskolen. Og nesten med det samme han har flyttet inn, begynner det å skje merkelige, uforklarlige ting! Rideskolejenta Thea bestemmer seg for å løse mysteriet …

Spøkelsesrittet – Lesenivå 2
Av Sofia Wallin
Ella tilbringer høstferien hos mormoren sin, langt ute i ødemarka. Det eneste som finnes i nærheten er skog og hav, samt en nabogård med to søsken og noen vakre fullblodshester. Men hvorfor er hestene så urolige? Har det noen sammenheng med hesten og jenta som forsvant en gang for lenge siden?