PENNY & FRIENDS

DIGG

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Godsaker er godt – det er vel alle enig i! Her blir det baketips og oppskrifter, til både deg og hesten. Du får også info om årets Penny & Friends-rideleir!
• Bakestikke: Sjekk om mesterverket ditt er ferdig stekt!
• Slikkepott: It’s cookie time! Perfekt til å røre i røren med.
• Servietter: 10 servietter med fint hestemotiv.
• Overraskelse: Niks, vi røper ingenting!
• Rideleir-info: Info og påmeldingsskjema til årets rideleir.

Du får en av bøkene:

Snowberrys hemmelighet – Lesenivå 1
Av Pamela Kavanagh
Izzie er ferdig med hester – for godt! Men da en ponni dukker opp ut av intet under en snøstorm, skjer det ting som kanskje vil få henne til å ombestemme seg.
Hvor kommer ponnien fra? Er det noe sannhet i den gamle legenden om en spøkelseshest i snøen? Izzie vet ikke riktig hva hun skal tro. På gården kunne de godt ha klart seg uten det ekstra arbeidet med å ta seg av denne nykomlingen, særlig siden de andre dyrene ikke ser ut til å like den.

Hester i skumringen – Lesenivå 2
Av Emma Raven
Salma og foreldrene hennes har nettopp flyttet. Igjen. Denne gangen har de havnet langt inne i skogen. Naboene er litt merkelige, men de er spennende og de har noen vakre hester. Salma blir spesielt fascinert av den kullsvarte hesten Luce, som naboene nettopp har kjøpt.
Alt ligger an til at Salma skal trives i det nye hjemmet sitt, men så begynner det å skje uforklarlige ting i huset. Er det noe ute i skogen som forårsaker det? Eller er det Luces skyld?