GIRL:IT

GOD JUL

• GIRL:IT-magasinet: God jul! Julen står for døra, og det betyr ferie og masse kos sammen med familie og venner. Disk opp med Toves luftige lussekatter. Vi har funnet noen nye jule­tradisjoner – test deg selv og se hvilken av dem som passer best for deg! En vil jo gjerne ha venner, men hvordan takler en misunnelse, både ens egen og andres? Pepp og tips i neste nummer. I tillegg: GIRL:ITs julekalender og tips til drømmejulegaver.
• Lær å tegne-bok: Tegn og fargelegg morsomme julemotiver på kryss og tvers!
• Tusjer: Et sett med åtte tusjer i julens farger som passer perfekt til tegneboken.
• Stickers: Juleklistremerker som for eksempel kan piffe opp julegaver og julekort!

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Enhjørningen– Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Evie har flyttet til et nytt sted og må begynne på en ny skole. Men tenk om hun ikke får noen venner der? Heldigvis sender bestemor Iris en presang som Evie får akkurat da hun virkelig trenger en oppmuntring. Det er et fint armbånd! Men det er noe rart med armbåndet … det virker som om det er magisk!

Helt magisk – Lesenivå 1
Av Elaine Vickers
Sjenerte Grace gleder seg ikke til å begynne på skolen igjen etter at bestevenninnen har flyttet. Jada ønsker ingenting annet enn å finne moren sin, som forsvant for flere år siden. Og Malia er redd for at hennes nye lillesøster kommer til å forandre hele familien hennes.
Da de tre jentene hver for seg finner en mystisk skattkiste på biblioteket og fyller den med sine egne små skatter, begynner de å føle seg mindre ensomme. Men vil de lykkes i å forvandle skattene til det de alle tre egentlig leter etter: ekte vennskap?

Danse i snøen – Lesenivå 2
Av Jean Little
Mina har ingenting. Ingen foreldre, ingen fødselsattest, ingen bilder fra da hun var liten. Hun ble forlatt som treåring, og er siden blitt flyttet fra det ene fosterhjemmet til det andre – men aldri like før jul, som nå. Selv om alt ser mørkt ut håper Mina på et mirakel. Og kanskje blir hun bønnhørt, for hvis det er noen som kan utføre mirakler, så er det doktor Jessica Hart. Og Jessica tar Mina med inn i en ny og ukjent verden …