GIRL:IT

CHILL OUT

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: CHILL OUT! På tide å slappe av! Hva gjør kjendisene når de kobler av? Det har vi funnet ut. Det er fremdeles litt kaldt ute, men snart kommer våren, og da er det tid for turer ute i naturen med venner. Det er en fin måte å koble av på for en stund. Du får også tips til puste- og avslapningsøvelser. Og ikke glem at søvn er den beste måten å samle energi på, så det er viktig å ikke slurve med det.
• Hårbånd: Mjau! Søtt og smart hårband, med søte katteører.
• Stress-katt: Klem og slapp av med kattestressball. Lengde: ca. 5 cm.

Du får en av bøkene:
Prinsesse Vetalt og datafeene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Prinsesse Vetalts gode fe og gudmor, Doris, trenger hjelp, for nå er det katastrofe i Eventyrland! Gode feer og gudmødre mister jobbene sine – de er blitt erstattet av datafeene. I motsetning til vanlige gode feer, som lar folk få tre ønsker oppfylt, så har datafeene en hjemmeside der hvem som helst kan kjøpe oppfyllelse på et hvilket som helst ønske. Hva kan vel gå galt …?

Philippas gode fe – Lesenivå 1
Av Liz Kessler
Det er ikke helt enkelt å hanskes med en misfornøyd fe! Frida er nemlig blitt utvalgt til å være Philippas gode fe. Men Frida liker ikke mennesker, og hun er ikke fornøyd med sitt nye oppdrag. Allikevel må hun se til å få jobben gjort, for hun er jo ansvarlig for Philippa.
Philippa skal nå finne tre gode måter å bruke ønskene sine på, noe som viser seg å bli vanskeligere enn antatt! Spesielt når hvert ønske bare gjør vondt verre …
Kommer Frida til å lykkes, eller vil hun gjenta fiaskoen fra sitt forrige oppdrag? Og kommer stakkars Philippa til å klare å komme seg ut av alle fe-forviklingene?

Du kjenner meg ikke – Lesenivå 2
Av Sophie Bennett
Jeg og min bestevenninne Rose … sammen i et band. Vi skulle synge sammen og komme til finalen i verdens største musikkonkurranse – Killer Act. Og så fikk vi vite at en av oss måtte ut.
Men ingen ville vel for alt i verden dumpe sin beste venn foran millioner av seere? Eller?
Hvis det er sånn det er å være kjendis, så kan det være det same med hele greia.
Alle snakker om oss, men ingen vet sannheten …