GIRL:IT

BE YOU!

• GIRL:IT-magasinet: Be you! Våg å være deg selv! Det høres jo ut som en selvfølge, men det er ikke alltid så enkelt. I neste nummer får du masse tips til hvordan du kan våge å kjenne og vise følelser. Test deg selv og finn ut hvilken stil som er din. Les også utrolige fakta om stiler og stilikoner de siste hundre årene. Dessuten skriver vi om selvtillit og selvfølelse, to ting som er bra å ha.
Putevar: Sovne søtt med en fin panda på puta.
• Dørskilt: Morsomt dobbeltsidig skilt til å henge på døra til rommet ditt.
• Overraskelse: En spennende liten ting til deg.

Du får en av bøkene:
Prinsesse Vetalt og datafeene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Prinsesse Vetalts gode fe og gudmor, Doris, trenger hjelp, for nå er det katastrofe i Eventyrland! Gode feer og gudmødre mister jobbene sine – de er blitt erstattet av datafeene. I motsetning til vanlige gode feer, som lar folk få tre ønsker oppfylt, så har datafeene en hjemmeside der hvem som helst kan kjøpe oppfyllelse på et hvilket som helst ønske. Hva kan vel gå galt …?

Level up! – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Bestevennene Flo og Max har klart å trenge seg inn i et dataspill der alle er ute etter dem. Hvis de skal klare å komme tilbake til den virkelige verden, må de stå på for å nå nye nivåer.
Flo har spilt Star Smasher tusen ganger. Men spillet er ikke like lett når du er med i det og står ansikt til ansikt med den onde keiseren og hæren hans …
Kan Flo og Max redde keiserdømmet og seg selv? Eller vil det ende med GAME OVER?

De forlatte – Lesenivå 2
Av Carlie Sorisiak
Helt siden søsteren, Grace, rømte midt på natta uten å si ha det engang, har Linny vært interessert i mennesker som forsvinner. Sebastian kan fortelle alt om hvor mange galakser som finnes eller hvor mye plutonium veier, men han vet ikke hvem hans biologiske far er. Selv om de aldri har møttes før, har Linny og Sebastian noe til felles. De er begge besatt av den berømte forfatteren Álvaro Herrera, som forsvant sporløst for tre år siden, men som plutselig har dukket opp igjen. Jo mer Linny og Sebastian finner ut om mysteriet med Álvaro, jo nærmere kommer de svar – på mer enn ett mysterium.