GIRL:IT

BE MY VALENTINE

• GIRL:IT-magasinet: Be my Valentine! Valentinsdagen er en fin anledning til å overøse venner og familie med kjærlighet! Vi tipser om måter å vise at du liker noen på, og du får også morsomme fakta om dyrenes kjærlighetsliv. Dessuten byr Tove på herlige fastelavnsboller!
• Kosesokker: Søte sokker å ta på når du vil kose deg skikkelig.
• Squishy-hjerte: Squishy og klistremerke i ett! Fin å holde i når en føler seg litt stresset. Diameter: 5,5 cm.
• Overraskelse: En overraskelse er en overraskelse!

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Det store hageslaget– Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tenk om du hadde et magisk armbånd som gjorde at du kunne trylle fram hva som helst!
Da Evie finner noen rampete feer i nabohagen, skjønner hun at det er på tide å begi seg ut på et nytt, magisk eventyr!

Ønsketreet – Lesenivå 1
Av Katherine Appelgate
Trær er ikke så flinke til å spøke, men de kan virkelig fortelle historier … Rød er et veldig gammelt tre og har sett det meste. Rød er områdets «ønsketre», og det betyr at folk kommer dit med ønskene sine, skrevet på papirbiter og tøystykker, og henger dem opp i greinene på treet. En kan si at Rød har sett det meste. Inntil en ny familie flytter dit. Det er ikke alle som ønsker den nye familien velkommen, og Røds erfaring som ønsketre blir plutselig viktigere enn noensinne. Folk sier at trær ikke kan snakke, men kanskje trenger de bare å bli lyttet til? Så sett deg ned og lytt til Røds historie.

Fløyelsreven – Lesenivå 2
Av Catherine Fisher
Etter å ha reddet Tomos fra trolldom, nyter foreldreløse Seren sin første sommer på Plas-y-Fran. Men da høsten kommer, bringer den med seg en mystisk guvernante som tydeligvis har til hensikt å skille Tomos fra familien sin og Seren. Farlige skapninger lurer i huset, og Seren frykter det verste og ber den opptrekkbare kråka om hjelp. Kan han rekke fram i tide, og kommer Tomos til å klare å unnslippe de lumske skapningene som vil fange ham?