GIRL:IT

BAKE:IT

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: BAKE:IT! Ikke bare er det gøy å bake, det er også kreativt og en måte å koble av på. Vår bakeekspert Tove Crona svarer på masse gode spørsmål om baking, og så får vi selvsagt oppskrift på noe godt. Og som vanlig har vi morsomme tester og annet småplukk, og vi sjekker hva kjendisene holder på med. Det blir også litt pepp om puberteten, som ikke alltid er så lett å komme seg gjennom.
• Din egen kokebok Søt notatbok til å skrive nye fantastiske oppskrifter i!
• Donut-magneter: Viktige lapper og minner henger du opp med disse fine magnetene.
• Bakestikke: Med bakestikken ser du raskt om bakverket ditt begynner å bli ferdig stekt.

Du får en av bøkene:
Monstervakten Nelly – Lesenivå Start
Av Kes Gray
Nelly er ikke redd for monstre. Hun sitter faktisk barnevakt for dem!
Har du noensinne prøvd å lære en gund, en hund med seks bein, å sitte? Eller laget pannekaker med en oransje Squurm? Hver gang Nelly ringer på døra hos en monsterfamilie venter nye utfordringer. Følg med på de sprø barnevaktoppdragene hennes!

Level Up – Klosser og piksler – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
De er fanget i et videospill der alle er ute etter dem …
Hvis Flo og Max noensinne skal kunne vende tilbake til den virkelige verden, må de LEVLE!
Flo og Max sitter fast i et av de kjedeligste spillene Flo vet om. Men Max elsker det! Han er overbevist om at de vil kunne dra hjem igjen dersom de bygger den perfekte byen. Hvis Flo skal bevise at han tar feil, må hun samarbeide med noen veldig utrolige personer …
Kan Flo og Max finne veien ut, eller blir det GAME OVER?

Poppys nye liv – Lesenivå 2
Av Judy May
Å nei! Hvordan kan foreldre være så håpløse? Foreldrene til Poppy bestemte seg for å flytte fra byen og ut på landet. IKKE gøy! Poppys nye klasse­kamerater er ikke særlig vennlige mot henne, de ser på henne som en overfladisk byjente … Men så begynner det å skje mystiske ting. Poppy får brev i hasselskogen (Brev! Midt inne i en skog!), Grangerparet er enda mer utrivelige enn vanlig og det begynner å forsvinne mat og andre ting fra gården!
Vil Poppy klare å bli venn med kule Em-J og Beau? Og kommer hun til å finne ut hvem det egentlig er som skriver brevene til henne?