GIRL:IT

BACK TO SCHOOL

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: Back to school! Sommerferien var laaang, men nå skal detbli gøy å begynne på skolen igjen!
Fidget bubblesAvslappende og gøy! Trykk på boblene fra begge sider.
Sølvfarget gympose: Start skolen med stil! Du får en kul, sølvfarget bag til treningstøyet.
Overraskelse: Er det en overraskelse, så er det det!

Du får en av bøkene:

Lottie Liptons eventyr – Kairokattens forbannelse – Lesenivå Start
Av Dan Metcalf
Velkommen til British Museum – der det skjer merkelige ting. Heldigvis er Lottie Lipton der for å løse mysteriene! Først forsvinner den verdifulle Kairokatten fra utstillingsmonteren sin, og så er det noen som bryter seg inn på museet … Kan du hjelpe Lottie og vennene hennes med å knekke kodene og løse gåtene før det er for sent?
Pst, denne boken inneholder to forskjellige historier!

Drømmeheksa – Lesenivå 1
Av Allan Stratton
Det er det tolvte året av Den store skrekken. Drømmeheksa er ute etter prinsesse Olivias hjerte, som betaling for en trylleformel hun ga kongen og dronningen flere år tidligere. Ingen barn i landet er trygge. Men det vil Olivia endre på.

Morsom, spennende og uventet! Helt i beste Roald Dahl-ånd!

De forlatte – Lesenivå 2
Av Carlie Sorosiak
Helt siden søsteren, Grace, rømte midt på natta uten å si ha det engang, har Linny vært interessert i mennesker som forsvinner. Sebastian kan fortelle alt om hvor mange galakser som finnes eller hvor mye plutonium veier, men han vet ikke hvem hans biologiske far er. Selv om de aldri har møttes før, har Linny og Sebastian noe til felles. De er begge besatt av den berømte forfatteren Álvaro Herrera, som forsvant sporløst for tre år siden, men som plutselig har dukket opp igjen. Jo mer Linny og Sebastian finner ut om mysteriet med Álvaro, jo nærmere kommer de svar – på mer enn ett mysterium.