GIRL:IT

BACK TO SCHOOL

• GIRL:IT-magasinet: BACK TO SCHOOL!! Alle har vel litt sommerfugler i magen av forventning når skolen begynner etter en laaang sommerferie? Det er både gøy og litt skummelt. Vi hjelper deg med å løse alle problemer som kan dukke opp. Og det er viktig med en god start på dagen, så du får smarte tips til frokosten! Hvis du lurer på hvordan høsten kommer til å bli, må du selvfølgelig lese vårt store horoskop for høstsemesteret!
• Ryggsekk: Gå til skolen med stil! Kul sekk til bøker og treningstøy.
• Klistrelapper: Husk viktige ting med fargerike huskelapper.
• Linjal: Skolearbeidet blir mye morsommere med en linjal med sugekopper!

Du får en av bøkene:
Prinsesse Vetalt – og de forsvunne prinsene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Dette eventyret har alt: Prinsesser, illeluktende troll, en smart kjempe, en listig heks, hundrevis av frosker og padder og – selvfølgelig – prinsesse Vetalt!
Prinsesse Vetalt er ikke som andre prinsesser, hun kjører motorsykkel og lever lykkelig som ugift. Men nå må hun redde prinsene!

En uønsket søster – Lesenivå 1
Av Olugbemisola Rhuday-Perkovich & Audrey Vernick
Det eneste Naomi og Naomi har til felles er fornavnene sine. Ja, og at foreldrene deres har begynte å date. Sukk!
Moren til Naomi Marie og faren til Naomi Edith vil så gjerne at døtrene deres skal bli bestevenninner. Derfor tvinger de Naomi og Naomi til å bli med på et datakurs, der jentene må finne en måte å samarbeide på.
Men kommer de til å klare å bli en skikkelig familie?

Emmy levler – Lesenivå 2
Av Helen Harvey
Emmy er en stjerne i gaming og spiller som en fryktløs ildfigur med lavaklør og en ildsprutende munn. Spillvideoen hennes gir henne plutselig tusenvis av fans som vil se henne beseire dronning Komposta.
Livet på skolen er ikke like lett, for dronning Slem, Vanessa, har bestemt seg for at Emmy er rar. Rar fordi hun har elendig håndskrift, gamle klær og ingen far.
Emma har allerede beseiret dronning Komposta. Nå må hun levle og beseire dronning Slem en gang for alle.

 

På grunn av økte kostnader vil prisen øke med 10 kroner f.o.m. neste pakke.