GIRL:IT

ALL IN

• GIRL:IT-magasinet: All in! Nå sparker vi i gang det nye året med full kraft! Alle skal med! Et nytt år ligger foran deg – hvordan håper du at ditt 2023 skal bli? Kanskje på tide med en ny utfordring? Du får mange forslag til det i dette nummeret. Du får også et stort årshoroskop og tips til hvordan du kan nå dine mål. 2023 – her kommer vi!
• Fidget-orm: Vri, bøy og lag alle mulige morsomme former av denne fidget-ormen.
• Veggstickers: To kule klistremerker til å sette på veggen. Størrelse: A4
• Armbånd: Glitrende, elastisk armbånd med et lite anheng.

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Hundevalpen– Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Hva ville du gjort hvis du hadde et magisk armbånd som gjorde leker levende? Evie har fått et nytt armbånd av bestemoren sin, og denne gangen blir et kosedyr til en lys levende hund! Hvordan skal Evie og vennene hennes løse dette eventyret? Bli med på en magisk reise sammen med Evie!

Jenta som snakket med trær – Lesenivå 1
Av Natasha Farrant
Tro på at trær er magiske. Olives beste venn er et eiketre, og det er i fare. Da hun reiser inn i treets magiske verden, gir hun det et løfte. Hun møter alt fra trær med dype røtter og lange greiner til en skog under vann, villepletrær og en hevngjerrig buksbom. Hun har sju timer på seg og sju trær og deres fortellinger å høre på. Og Olive holder løftet sitt.

Nancy Parkers detektivgåte – Lesenivå 2
Av Julia Lee
Nancy har fått sin første jobb, som hushjelp hos fru Bryce. Det er ikke akkurat drømmejobben hennes, for hun ville heller vært detektiv og løst masse mysterier, akkurat som i alle detektivbøkene hun har lest. Men hun oppdager snart at det faktisk skjer mystiske ting rett foran nesa hennes … Nancy setter i gang og jobber – ikke bare med støvkosten, men også med en detektivgåte!